Az év legjobb éttermei - a Dining Guide díjai

2016.03.01. 12:13 Étteremkritikus

A Dining Guide étteremkalauz tegnap osztotta ki a 2016-os Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat, amelyet az Onyx kapott. A pontozást idén a két Michelin-csillagos olasz séf, Nicola Portinari végezte a húsz legjobb étteremben. Az Onyx és a Costes is 92 pontot kapott a maximális 100-ból, a Borkonyha 90 ponttal harmadik,vagyis a Michelin-csillagos éttermek kerültek a dobogóra, a Tantit kivéve. Most egyetlen vidéki étterem sem került a legjobb tízbe. A toplistán csupa sztárétterem található, nincs semmilyen meglepetés.

  1. Onyx
  2. Costes
  3. Borkonyha
  4. Costes Downtown
  5. Salon
  6. Babel
  7. Arany Kaviár
  8. MÁK
  9. Émile
  10. Alabárdos

Egyéb díjak:
Év Szakácsteljesítménye díj: Széll Tamás (Onyx)
Hennessy-Év Séfje díj: Palágyi Eszter (Costes)
Törley-Év Ifjú Séftehetsége díj: Fehér Gábor (ESCA)
Zepter-Év Innovatív Konyhája díj: Borkonyha – Sárközi Ákos
Bortársaság-Év Legígéretesebb Étterme díj: Émile – Kövér Gergely
Staropramen-Év Street Food Díja: PolaPola

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr858431866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása