Országos Étterem Hét 2016. tavaszán

2016.02.29. 06:30 Étteremkritikus

Jön a tavasz és megint lesz Országos Étterem Hét. 2016. március 21-27. között tudunk kedvezményesen háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket enni a résztvevő 123 étteremben. A menük tartalma éttermenként változó, érdemes foglalás előtt megnézni a honlapon. Az árak korábbiakhoz hasonlóan a szervizdíjat is tartalmazzák, az egyik kategóriában 3300 forintos, másikban 4900 forint. A szervezők szerint az éttermek negyede került a drágább, prémium kategóriába.

Néhány budapesti résztvevő: Araz, Buddha Bar, Costes Downtown, FIRE Churrascaria, Fuji, Gundel, Halászbástya, Hemingway, La Perle Noire, Macesz Bisztró, Manna, Nika, nU bisztró, Paris Budapest, Pavillon de Paris, Pesti Disznó, Spoon, Sushi Sei, Trattoria Mamma, Vakvarjú

Néhány vidéki étterem: Bistorant (Szeged), Bori Mami (Gyöngyös), Erhardt (Sopron), Historante (Veszprém), IKON étterem (Debrecen), Jankovich Kúria (Rácalmás), Jókai (Pécs), Kistücsök étterem (Balatonszemes), Solier Cafe (Gödöllő), Zsolnay (Pécs)

Asztalt foglalni március 2-től lehet, de a rendszert a Dining City hírlevél olvasóinak most is 2 nappal korábban megnyitották.

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr178422636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása