Étterem Hét 2016 ősz

2016.09.29. 23:14 Étteremkritikus

A Dining City újra Étterem Hetet szervez, 2016. október 10-16. között tudunk kedvezményesen háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket enni 119 étteremben. Az ételek éttermenként eltérőek, érdemes foglalás előtt megnézni a menüt a honlapon. Az árak változatlanok, az egyik kategóriában 3300 forint, a másikban 4900 forint és ez a szervizdíjat is tartalmazza. Nagyjából az éttermek harmada került a drágább, prémium kategóriába.

Néhány budapesti résztvevő: Almárium, Araz, Buddha Bar, Chess, FIRE Churrascaria, Gundel, Hachapuri, Halászbástya, Hemingway, Japanika, Krizia, La Perle Noire, M10, Macesz Bisztró, Manna, Matrjoska, Mészár Steak, Paris Budapest, Riso, Spoon, Sushi Sei, Trattoria Toscana, Up & Down, Vár: a Speiz, Vakvarjú

Néhány vidéki étterem: 67 (Székesfehérvár), Bistorant (Szeged), Bori Mami (Gyöngyös), Historante (Veszprém), IKON étterem (Debrecen), Jankovich Kúria (Rácalmás), Kistücsök étterem (Balatonszemes), Malom (Miskolc), Szél Fiai (Nyúl), Zsálya (Eger), Zsolnay (Pécs)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr8411753331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása