A Dining Guide étteremkalauz kiosztotta a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat, amelyet idén másodjára a Szulló Szabina és Széll Tamás vezette Stand kapott. A végső pontozást idén Fausto Arrighi, a Michelin Guide korábbi olasz igazgatója segítette. Az Év Cukrászdája harmadjára is a váci Mihályi Patisserie lett. Az idén először átadott Fenntarthatósági Díjat az őriszentpéteri Pajta Étterem kapta.
- Stand
- Onyx
- Babel
- SALT
- Borkonyha
- Costes
- Pasztell
- Costes Downtown
- St. Andrea
- Textúra
- Stand25
- Arany Kaviár
Különdíjak:
Év vidéki étterme: Anyukám mondta (Encs)
Év Séfje díj: Mészáros Ádám (Onyx)
Év Ifjú Séftehetsége díj: Mede Ádám (Laurel Budapest)
Év Innovatív Konyhája díj: SALT
Év Ígéretes Étterme: Pasztell
Év Alternatív Vendéglátóhelye: Freyja – the croissant story
Év Cukrászdája díj: Mihályi Patisserie (Vác)
Év Szerethető Étterme Két Szerecsen Bisztró
Év Éttermi Szervize: Arany Kaviár Étterem
Életmű díj: Pergel József (Déryné Bisztró)
Fenntarthatósági Díj: Pajta (Őriszentpéter)