A Dining Guide 2020-as díjátadó nyertesei

2020.03.01. 19:50 Étteremkritikus

A Dining Guide étteremkalauz kiosztotta a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat, amelyet idén másodjára a Szulló Szabina és Széll Tamás vezette Stand kapott. A végső pontozást idén Fausto Arrighi, a Michelin Guide korábbi olasz igazgatója segítette. Az Év Cukrászdája harmadjára is a váci Mihályi Patisserie lett. Az idén először átadott Fenntarthatósági Díjat az őriszentpéteri Pajta Étterem kapta.

  1. Stand
  2. Onyx
  3. Babel
  4. SALT
  5. Borkonyha
  6. Costes
  7. Pasztell
  8. Costes Downtown
  9. St. Andrea
  10. Textúra
  11. Stand25
  12. Arany Kaviár

Különdíjak:

Év vidéki étterme: Anyukám mondta (Encs)
Év Séfje díj: Mészáros Ádám (Onyx)
Év Ifjú Séftehetsége díj: Mede Ádám (Laurel Budapest)
Év Innovatív Konyhája díj: SALT
Év Ígéretes Étterme: Pasztell
Év Alternatív Vendéglátóhelye: Freyja – the croissant story
Év Cukrászdája díj: Mihályi Patisserie (Vác)
Év Szerethető Étterme Két Szerecsen Bisztró
Év Éttermi Szervize: Arany Kaviár Étterem
Életmű díj: Pergel József (Déryné Bisztró)
Fenntarthatósági Díj: Pajta (Őriszentpéter)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr7515499198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása