Étterem Hét 2014 tavasz

2014.01.30. 13:07 Étteremkritikus

2014. március 17-23. között rendezi meg a tavaszi Országos Étterem Hetet a Dining City. A résztvevő éttermekben most is háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket fogyaszthatunk a megszokott 3300 forintos áron, ami a szervizdíjat is tartalmazza. A menü nem egységes, éttermenként változó. Asztalt foglalni február 19-től lehet. Tavaly ősszel már közel húszezren vettek részt az eseményen.

Néhány budapesti résztvevő: Araz, Bagolyvár, Biarritz, Borssó, Ciao Ciao Trattoria, Code 7, Fuji, Halászbástya, Krízia, Laci!Pecsenye?, La Perle Noire, Le Bourbon (Meridien), Manna, nU bisztró, Olimpia, Peppers (Marriott), Pesti Disznó, Ring, Robinson, Salaam Bombay, Spoon, Trattoria Mamma, Vakvarjú

Néhány vidéki étterem: IKON étterem (Debrecen), Jókai Bisztró (Pécs), Kistücsök étterem (Balatonszemes), Lovas étterem (Szilvásvárad), Zsálya bisztró (Eger)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr425791416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása