Gault Millau: A legjobb magyar éttermek 2013-ban

2013.10.11. 16:59 Étteremkritikus

Megjelent a Gault Millau második önálló magyar kalauza. Az élmezőnyben jelentős változás, hogy egyre többen kapnak magasabb pontszámokat. A Zona is csatlakozott a három szakácssapkás elithez és már 6 étterem kapott két sapkát. Az idei Gault Millau kalauz Év étterme díját az encsi Anyukám mondta kapta, az év borászata a Tokaj Kikelet Pince lett. És íme a legjobb magyar éttermek listája:

3 szakácssapka

Costes - 17 pont
Onyx - 17 pont
Zona - 17 pont

2 szakácssapka

Boscolo Salon - 16 pont
Csalogány 26 - 16 pont
Laci! Konyha! - 16 pont
Alabárdos - 15 pont
Arany Kaviár - 15 pont
Borkonyha - 15 pont

1 szakácssapka

Bock Bisztró Pest - 14 pont
Fausto's - 14 pont
Gusteau (Mád) - 14 pont
Kistücsök (Balatonszemes) - 14 pont
La Plaza Iberostar Hotel - 14 pont
Mák Bistro - 14 pont
Nobu - 14 pont
Susogó (Pécs) - 14 pont
Anyukám Mondta (Encs) - 13 pont
Aszú - 13 pont
Baltazár - 13 pont
Bock Bisztró Buda - 13 pont
Brill bisztró (Békéscsaba) - 13 pont
Chateau Visz (Visz) - 13 pont
Chianti (Veszprém) - 13 pont
Ikon (Debrecen) - 13 pont
Jankovich Kúria Hotel (Rácalmás) - 13 pont
La Maréda (Győr) - 13 pont
Mandula étterem (Villány) - 13 pont
Pavillon de Paris - 13 pont
Ráspi vendéglő (Fertőrákos) - 13 pont
Vár: a Speiz - 13 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr405563434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása