Az ééteri toplisták között néhol elég nagy különbségek vannak, de van néhány étterem, amelyik szerepel mindegyiken és így érdemes rájuk odafigyelni. Összegyűjtöttem egy nagy táblázatba, hogy melyik étteremkalauz hogyan értékeli a legjobb éttermeket. Az összeshasonlítás alapja a 2012-es Michelin Guide listáján szereplő éttermek listája. A Gault Millau oszlopában a csillagok a szakácssapkák számát jelzik.
Étterem | Michelin Guide |
Gault Millau | Alexandra |
Costes | * | *** (17) | 16 |
Onyx | * | *** (17) | 16 |
Csalogány26 | Bib | ** (15) | 15 |
Bock | Bib | * (14) | 13,5 |
Arcade | Bib | (12,5) |
13,5 |
Vár a speiz | Bib | (11) | 11 |
Mák | ajánlott | ** (16) | 15 |
Nobu | ajánlott | ** (15) | 15 |
Alabárdos | ajánlott | * (14) | 14 |
Boscolo Salon | ajánlott | * (14) | 12,5 |
Fauto's | ajánlott | * (14) | 13,5 |
Arany Kaviár | ajánlott | * (13,5) | 13,5 |
Hotel Hertelendy | ajánlott | * (14) | 13 |
Enoteca | ajánlott | * (14) | 13,5 |
Baraka | ajánlott | * (13) |
13 |
21 | ajánlott | (12,5) | 13 |
Krizia | ajánlott | (12) | 12,5 |
Tigris | ajánlott | (12) |
12 |
Osteria Fausto's | ajánlott | (12) | 11 |
Babel Delicate | ajánlott | - |
14,5 |
Cyrano | ajánlott | - | 11 alatt |