Dining Guide Év Étterme 2018

2018.02.19. 22:08 Étteremkritikus

A Dining Guide étteremkalauz kiosztotta a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat, amelyet újra a Palágyi Eszter vezette Costes kapott. A végső pontozást idén a három Michelin-csillagos olasz Enrico Cerea segítette. A Costes megtartotta a tavalyi 93 pontjával az első helyet, mögé egy pontot javítva felzárkózott a Borkonyha. A Stand25 az 5. helyen debütált. Végre van vidéki étterem a legjobb tízben. Idén először a cukrászdákat is tesztelték, de az elsőn kívül nem pontoztak. A különdíjak listája is egyre hosszabb.

  1. Costes 93 pont
  2. Borkonyha 92 pont
  3. Onyx 92 pont
  4. Babel 92 pont
  5. Stand25 92 pont
  6. Costes Downtown 92 pont
  7. Fáma 91 pont
  8. MÁK 91 pont
  9. St. Andrea 91 pont
  10. Anyukám mondta (Encs) 90 pont
  11. Olimpia
  12. Arany Kaviár

 A legjobb vidéki éttermek listája:

  1. Anyukám mondat (Encs)
  2. Kistücsök (Balatonszemes)
  3. Platán (Tata)
  4. Sauska48 (Villány)
  5. Sparhelt (Balatonfüred)
  6. Tiszavirág (Szeged)
  7. Villa Medici (Veszprém)
  8. Macok (Eger)
  9. Pajta (Őriszentpéter)
  10. Viator (Pannonhalma)

 

Egyéb díjak:

Év Séfje díj: Barna Ádám (St. Andrea)
Év Ifjú Séftehetsége díj: Kovács Péter (Tama)
Év Innovatív Konyhája díj: Innio – Tóth Szilárd és Sajben Csaba
Év Legígéretesebb Konyhája díj: Fáma - Huszár Krisztián
Év Street Food Étterme díj: Pizza, Kávé, Világbéke
Év Cukrászdája díj: Mihályi Patisserie (Vác)
Év Borlapja díj: Borkonyha
Dining Guide Életmű díj: Rosenstein Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr9713683464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.