A legjobb magyar éttermek - Utolsó kommentek
blfr7@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://legjobbetterem.blog.hu/2019/08/21/hol_lehet_legjobb_ebedeket_kapni_budapesten/full_commentlist/1#c37679766
Válasz erre: Hol lehet a legjobb ebédeket kapni Budapesten?
2019-09-28T17:37:49+02:00
2019-09-28T17:37:49+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="https://legjobbetterem.blog.hu/2019/08/21/hol_lehet_legjobb_ebedeket_kapni_budapesten?full_commentlist=1#c37549586" class="reply_nick_1143612" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37549586 );">@Gabor4554</a>: Bécset nem ismerem annyira, hogy írjak róla. Korábban írtam Brüsszelről és Londonról is:<br />
<a rel="nofollow" href="https://legjobbetterem.blog.hu/2012/06/29/a_legjobb_brusszeli_ebedek_megfizetheto_aron">legjobbetterem.blog.hu/2012/06/29/a_legjobb_brusszeli_ebedek_megfizetheto_aron</a><br />
<a rel="nofollow" href="https://legjobbetterem.blog.hu/2012/11/30/legjobb_penztarcakimelo_ettermek_londonban">legjobbetterem.blog.hu/2012/11/30/legjobb_penztarcakimelo_ettermek_londonban</a>
https://legjobbetterem.blog.hu/2019/08/21/hol_lehet_legjobb_ebedeket_kapni_budapesten/full_commentlist/1#c37549586
Válasz erre: Hol lehet a legjobb ebédeket kapni Budapesten?
2019-08-22T20:35:20+02:00
2019-08-22T20:35:20+02:00
Gabor4554
http://blog.hu/user/1143612
jó lenne egy hasonló összeállítás bécsről is.
https://legjobbetterem.blog.hu/2017/03/02/budapesti_ebedmenuk/full_commentlist/1#c33487715
Válasz erre: Budapesti ebédmenük 2017
2017-07-29T13:54:53+02:00
2017-07-29T13:54:53+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2017/03/02/budapesti_ebedmenuk?full_commentlist=1#c33057771" class="reply_nick_969979" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33057771 );">@Dexter82</a>: Köszi a kommentet, most végre volt időm és mindegyikhez megadtam a linket. Sajnos az árakat is frissíteni kellett, mert azóta már 5 étterem emelte az árakat :(
https://legjobbetterem.blog.hu/2017/03/02/budapesti_ebedmenuk/full_commentlist/1#c33057771
Válasz erre: Budapesti ebédmenük 2017
2017-05-16T06:53:59+02:00
2017-05-16T06:53:59+02:00
GerilLaca
http://blog.hu/user/969979
Esetleg címet, linket mögé tehettél volna, hogy ne kelljen guglizni.
https://legjobbetterem.blog.hu/2016/05/21/hova_menjunk_vasarnap_csaladi_ebedre/full_commentlist/1#c32675801
Válasz erre: Hova menjünk vasárnap családi ebédre?
2017-03-20T21:34:30+01:00
2017-03-20T21:34:30+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2016/05/21/hova_menjunk_vasarnap_csaladi_ebedre?full_commentlist=1#c32673333" class="reply_nick_358396" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32673333 );">@FroG</a>: Köszi! Sajnos ritkábban van időm írni, mint étterembe menni. Az egyik friss posztom pár hete a legjobb ebédmenüs helyekről volt, erről minden évben írok, annyi változás van: <a rel="nofollow" href="http://legjobbetterem.blog.hu/2017/03/02/budapesti_ebedmenuk">legjobbetterem.blog.hu/2017/03/02/budapesti_ebedmenuk</a>
https://legjobbetterem.blog.hu/2016/05/21/hova_menjunk_vasarnap_csaladi_ebedre/full_commentlist/1#c32673333
Válasz erre: Hova menjünk vasárnap családi ebédre?
2017-03-20T15:53:24+01:00
2017-03-20T15:53:24+01:00
FroG
http://blog.hu/user/358396
Kár, hogy nem írsz gyakrabban a blogra, szerintem nagyon jó kis kezdeményezés.
https://legjobbetterem.blog.hu/2017/01/25/szell_tamas_4_helyezett_es_ket_kulondijat_is_kapott/full_commentlist/1#c32239155
Válasz erre: Széll Tamás 4. helyezett és két különdíjat is kapott!
2017-01-26T16:07:23+01:00
2017-01-26T16:07:23+01:00
RÓZSASZÍNBLÚZ
http://blog.hu/user/1193042
Gratulálok! További sikereket kívánok
https://legjobbetterem.blog.hu/2016/01/13/torkos_csutortok_2016_gasztroelmenyek_eve/full_commentlist/1#c29220182
Válasz erre: Torkos Csütörtök 2016 - Gasztroélmények Éve
2016-01-24T15:41:18+01:00
2016-01-24T15:41:18+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2016/01/13/torkos_csutortok_2016_gasztroelmenyek_eve?full_commentlist=1#c29209518" class="reply_nick_1061886" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 29209518 );">@Intimitás Gourmet</a>: Korábban részt vett a Torkosban a Costes és a Babel is, viszont idén csak az Alabárdost láttam a nagy nevek közül.
https://legjobbetterem.blog.hu/2016/01/13/torkos_csutortok_2016_gasztroelmenyek_eve/full_commentlist/1#c29209518
Válasz erre: Torkos Csütörtök 2016 - Gasztroélmények Éve
2016-01-23T10:09:31+01:00
2016-01-23T10:09:31+01:00
Intimitás Gourmet
http://blog.hu/user/1061886
AZért a Bocuse-t meg a torkost egy ligába rakni... Aranyos. Sajnos akik a Bocuse felé húznak, nem nagyon vesznek részt a Torkosban. De végül is étel van mindkettőben.
https://legjobbetterem.blog.hu/2014/10/09/a_gault_millau_2015_toplistaja/full_commentlist/1#c25176491
Válasz erre: A Gault Millau 2015 toplistája
2014-11-23T12:37:40+01:00
2014-11-23T12:37:40+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2014/10/09/a_gault_millau_2015_toplistaja?full_commentlist=1#c25170163" class="reply_nick_358430" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25170163 );">@TF113</a>: A Gaul Millau is főleg Budapestre koncentrál, de szerencsére nem annyira, mint a Michelin, ahol más város szóba se jöhet. Sajnos én is úgy látom, hogy náluk nagyjából 20 vidéki étterem jöhet szóba, ezeket végigjárják és legfeljebb 1-2 újat néznek meg.
https://legjobbetterem.blog.hu/2014/10/09/a_gault_millau_2015_toplistaja/full_commentlist/1#c25170163
Válasz erre: A Gault Millau 2015 toplistája
2014-11-22T18:06:44+01:00
2014-11-22T18:06:44+01:00
TF113
http://blog.hu/user/358430
Én nagyon elégedettlen vagyok a tesztelt étteremek listájával. A városokat jobban körbe kéne járni.
https://legjobbetterem.blog.hu/2014/04/07/etterem_het_extra_2014_aprilis_kozepen/full_commentlist/1#c22826892
Válasz erre: Étterem Hét extra 2014. április közepén
2014-05-08T13:07:51+02:00
2014-05-08T13:07:51+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2014/04/07/etterem_het_extra_2014_aprilis_kozepen?fullcommentlist=1#c22825285" class="reply_nick_337107" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 22825285 );">@Fyall</a>: A friss alapanyagok jobbak, mint a fagyasztottak. Igen, fagyasztás közben változik az állaguk, ízük, tápértékük, de sajnos nem az előnyükre :( Vajon melyik a jobb, a friss eper és málna vagy a fagyasztott?<br />
<br />
Sajt téma:<br />
Olvasztásra találták ki a svájci raclette sajtot, általában 3000 Ft/kg áron adják. Sütéshez pedig a ciprusi halloumi a legjobb, az kicsit drágább, érdemes akciósan venni vagy Ciprusról, esetleg Görögországból hozatni ismerősökkel :)<br />
Angliában lestem el, hogy a hamburgerbe lehet rakni a cheddar mellé kéksajtot is, a lényeg az, hogy a forró húson megolvadjon a sajt.
https://legjobbetterem.blog.hu/2014/04/07/etterem_het_extra_2014_aprilis_kozepen/full_commentlist/1#c22825285
Válasz erre: Étterem Hét extra 2014. április közepén
2014-05-08T09:15:39+02:00
2014-05-08T09:15:39+02:00
Tudom, hogy most bombát fogok ezzel robbantani egy gasztroblogon, de szerintem vannak esetek, ahol a (gyors)fagyasztás inkább egy sajátos elkészítési eljárásnak értelmezhető, mint az ördög és a McDonald's előszobájának.<br />
<br />
Ha elfogadjuk (márpedig így van), hogy a fagyasztás és egyáltalán a tárolás megváltoztatja az ételek ízét, miért ne lehetne ebből előnyt kovácsolni egyes ételeknél?<br />
<br />
Nem egészen ide kapcsolódik, de a gasztronómiában az egyik visszatérő észrevételem az, hogy egy-egy kevésbé minőségi alapanyag vagy technológia kiválóan működik együtt a magas kategóriájú társaival, és így a Ding an sich értéke helyett nyer egy kooperatív értéket, amely sokkal magasabb, mint azt a bolti ára vagy hagyományos paraméterei alapján gondolnánk.<br />
<br />
Például a napokban bonyolódtunk vitába a "Legjobb Melegszendvics" témában, és persze szó volt a kenyér típusáról, hogy ropogós, állott, száraz, puha, friss, nejlonzacskóban tartott vagy kenyérkendővel a vekniben letakart pékáru-e a jobb. Szó volt a zsiradékról: paradicsomos-olívaolajos, Bords Eve-es, natív kacsa/libazsíros, házivajas-e a jobb. Megvitattuk a felvágottakat is a Spar-os párizsi szintjétől a hartai kolbászon át a leheletvékony, prémium svájci marhasonkáig.<br />
<br />
És akkor beütött a krach. A sajt.<br />
<br />
Tudniillik értékelhető küllemű és ízű melegszendvicset egyszerűen nem lehet minőségi sajtból csinálni. Lehet, hogy a mi ismereteink csaltak meg a sajtkészítésben, de egyiket sem olvasztásra tervezték. Lehet, hogy egyébként az 1500-2500 kg/ft kategóriában lévő trappista tömbsajtokat sem, de csak azok voltak képesek egyenletesen, a tőlük telhető illatot produkálva, pirulva ráolvadni a kenyérre.<br />
<br />
Szerintem a mirelit-téma csak akkor jelent problémát, ha a frissességet mint abszolút értéket tartjuk számon. Ezzel viszont rengeteg közkedvelt és valóban finom ízt kizárunk a világból, aminek én nem annyira látom értelmét.<br />
<br />
Ha a Szent Donát használ is mirelit dolgokat, jól csinálják.
https://legjobbetterem.blog.hu/2014/04/07/etterem_het_extra_2014_aprilis_kozepen/full_commentlist/1#c22721869
Válasz erre: Étterem Hét extra 2014. április közepén
2014-04-28T13:20:52+02:00
2014-04-28T13:20:52+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2014/04/07/etterem_het_extra_2014_aprilis_kozepen?fullcommentlist=1#c22721516" class="reply_nick_337107" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 22721516 );">@Fyall</a>: Ha nem is a legjobb, azért a magyar átlagnál kicsit jobb, bár ők is használnak mirelit dolgokat.
https://legjobbetterem.blog.hu/2014/04/07/etterem_het_extra_2014_aprilis_kozepen/full_commentlist/1#c22721516
Válasz erre: Étterem Hét extra 2014. április közepén
2014-04-28T12:21:07+02:00
2014-04-28T12:21:07+02:00
Szerintem az már elég egyértelmű, hogy a legjobb étterem az országban a Szent Domonkos Várvölgyben.
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai/full_commentlist/1#c21217894
Válasz erre: Az ország legjobb cukrászdái
2013-12-12T09:18:09+01:00
2013-12-12T09:18:09+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai?fullcommentlist=1#c21216098" class="reply_nick_408142" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 21216098 );">@baby bee</a>: Nekem a Bagatelle kecskesajtos-áfonyás macaronja nagyon ízlett és a cukrászdai listán szerepel, nem a legjobb pékségek között :)<br />
<br />
A pékségek közül Á Table! tényleg nagyon jó, de sajnos olyan drága, hogy 90%-ban külföldiek tudják csak megfizetni. Eddig két szendvicset próbáltam ki, a croissant sonkával tökéletes volt, de a másik felejhető volt.<br />
<br />
A Szamos jobb a magyar átlagnál, de semmi kiemelkedő. Sajnos túl sok cukrászdájuk van és a minőség komolyan ingadozik: valamikor tényleg nagyon finom, viszont néha száraz sütit kapsz friss helyett és olyan is előfordult már, hogy sós volt egy Sacher tortaszelet fele.
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai/full_commentlist/1#c21216098
Válasz erre: Az ország legjobb cukrászdái
2013-12-11T20:15:50+01:00
2013-12-11T20:15:50+01:00
baby bee (törölt)
http://blog.hu/user/408142
Bagatelle nekem csalódás volt, főleg a pékség. Ha péksüti, akkor A Table, egyébként pedig Szamos.
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban/full_commentlist/1#c20767412
Válasz erre: A Tripadvisor toplistája 2013 augusztusában
2013-10-09T11:07:19+02:00
2013-10-09T11:07:19+02:00
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban?fullcommentlist=1#c20746705" class="reply_nick_408945" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20746705 );">@odamondó</a>: nekem a Zeller még nem volt meg. Nem nagyon szeretem a zellert, javítja a libidót, nekem meg van elég bajom anélkül is! :-)
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban/full_commentlist/1#c20746705
Válasz erre: A Tripadvisor toplistája 2013 augusztusában
2013-10-05T17:42:29+02:00
2013-10-05T17:42:29+02:00
odamondó
http://blog.hu/user/408945
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban?fullcommentlist=1#c20547102" class="reply_nick_813233" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20547102 );">@Rézsöly Püpü</a>: mert a zeller 1. helye? Elmentem. Hát egy erős közepes maximum. Úgy tűnik külföldön az emberek nem esznek jó helyeken.
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai/full_commentlist/1#c20550168
Válasz erre: Az ország legjobb cukrászdái
2013-09-06T13:01:05+02:00
2013-09-06T13:01:05+02:00
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai?fullcommentlist=1#c20547201" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20547201 );">@Étteremkritikus</a>: nem tudom, de megkérdezhetem gyulai ismerősöktől. Én a Kézművest nem ismerem, a Százéves főnökasszonyáról fotóm is van! :-)
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai/full_commentlist/1#c20547201
Válasz erre: Az ország legjobb cukrászdái
2013-09-06T00:04:02+02:00
2013-09-06T00:04:02+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai?fullcommentlist=1#c20547071" class="reply_nick_813233" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20547071 );">@Rézsöly Püpü</a>: Gyulán a Kézműves Cukrászdát és a Százéves Cukrászdát ugyanazok üzemeltetik, ugye?
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban/full_commentlist/1#c20547198
Válasz erre: A Tripadvisor toplistája 2013 augusztusában
2013-09-06T00:02:39+02:00
2013-09-06T00:02:39+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban?fullcommentlist=1#c20547102" class="reply_nick_813233" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 20547102 );">@Rézsöly Püpü</a>: A Király utcai Trófeát valamiért nagyon sztárolják, sok turista betéved oda a központi fekvése miatt. Egyszer voltam ott céges rendezvényen, de szerintem még az átlag Trófea-színvonalat sem hozza. Sajnos ez kell a népnek, korlátlan fogyasztás és csak az étel mennyisége méri a minőséget a többségnél :(
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/08/13/a_tripadvisor_toplistaja_2013_augusztusaban/full_commentlist/1#c20547102
Válasz erre: A Tripadvisor toplistája 2013 augusztusában
2013-09-05T23:26:26+02:00
2013-09-05T23:26:26+02:00
A Trófea Grill (amúgy melyik, mert kapásból tudok ötöt) a legjobbak között ugye csak vicc?<br />
Ezt a tömegigényeket kielégítő olcsó menzát vétek egy lapon említeni a Costessel, vagy a Bock Bisztróval!
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/07/09/az_orszag_legjobb_cukraszdai/full_commentlist/1#c20547071
Válasz erre: Az ország legjobb cukrászdái
2013-09-05T23:18:28+02:00
2013-09-05T23:18:28+02:00
Horváth Cukrászda, Újpest, Petőfi u. 35.<br />
Emil Cukrászda, Pilisvörösvár, Fő utca 132.<br />
Százéves Cukrászda, Gyula, Erkel tér 1.<br />
Erzsike (Osváth) Cukrászda, Diósd, Balatoni út 3.<br />
Bécsi Kávéház és Cukrászda, Győr Arany János utca 18.
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/04/24/1_eves_a_blog_433/full_commentlist/1#c19765602
Válasz erre: 1 éves a blog
2013-05-14T12:07:46+02:00
2013-05-14T12:07:46+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/04/24/1_eves_a_blog_433?fullcommentlist=1#c19635835" class="reply_nick_795288" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19635835 );">@Fecooka</a>: Szia!<br />
Te lettél a nyereményjáték nyertese!<br />
Kérlek, hogy privát üzenetben küldd el azt a Kupon Világra regisztrált e-mail címet, amelyiknek az egyenlegét megnövelhetik 5000 forinttal.<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://legjobbetterem.blog.hu/2013/04/08/nyeremenyjatek_a_blog_olvasoinak">legjobbetterem.blog.hu/2013/04/08/nyeremenyjatek_a_blog_olvasoinak</a>
https://legjobbetterem.blog.hu/2013/04/24/1_eves_a_blog_433/full_commentlist/1#c19635835
Válasz erre: 1 éves a blog
2013-04-30T13:19:17+02:00
2013-04-30T13:19:17+02:00
Fecooka
http://blog.hu/user/795288
Gratulálok! Nagyon jókat szoktam itt olvasni!
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18340372
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T18:30:15+01:00
2012-11-19T18:30:15+01:00
mojoking77
http://blog.hu/user/24502
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek?fullcommentlist=1#c18339890" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18339890 );">@Étteremkritikus</a>: Meg, de rosszabb iranyba. 2008-ban nyitott a Welless-es szalloda, plusz az uj etterem, az elsok kozt foglaltunk szobat (azt hiszem az oktober 23-i hosszu hetvegere) ott hozta a holgy a szamlat 1500 Forintrol, mert levertem veletlenul a kostolopoharat (meg a legelejen voltunk, nem a Koparos pohar volt, hanem egy sima egyszeru, es meg reszeg sem voltam). Tudod, ellenreklam, de peldaul Bock Jozsieknal rendszeresen hagyunk komlyabb osszegeket, es valahogy mindik el- elfelejtodik par tetel a szamlarol..Nem vartam el sohasem, de nagyon jol esik, mikor szolunk, es az a valasz, hogy Jozsi ba mindig azt mondja, hogy ne hagyjunk fel, egy deciket az uvegben. Nem mondom, hogy jobbak a boraik Attilaeknal, de megis szivesebben veszek egy Capellat peldaul, epp ezert a hozzaallasert (Gere Tamasekat meg foleg nem fenyezem feleslegesen. Aki akar csak egyszer is volt olyan szerencses, hogy naluk szallt meg, az altalaban mindenki vissza akar menni). 10 eve, mikor eloszor elkezdtnk jarni, pont ez, a magamfajta "pesti taho" szamara elkepzelhetetlen kedvesseg fogott meg. Bar akkor meg termeszetes volt, hogy pl. Gere Attila este 11-kor meg meghivott egy korre abbol amit szeretunk, majd ott hagyta a kulcsot, s hazament, minket meg ott hagyott a regi etteremben, es annyit kert, hogy nagyjabol irjuk fel amit fogyasztunk....
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18339890
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T17:18:24+01:00
2012-11-19T17:18:24+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek?fullcommentlist=1#c18339716" class="reply_nick_24502" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18339716 );">@mojoking77</a>: Abban igazad van, hogy úgy lenne normálisabb, ha alul kiírnák, elvitelre 20% kedvezmány. Szerintem a Borbíróságé a pofátlanság nagydíja a kettős borlap kapcsán. Náluk majdnem kétszer annyiba kerülnek a borok helyben fogyasztva, mint elvitelre: <a rel="nofollow" href="http://borbirosag.com/borlap">borbirosag.com/borlap</a><br />
<br />
Egyébként úgy sejtem, hogy megváltoztak arrafelé a dolgok, mióta ott voltál. Ami a listán szerepel, az a 2008-ban megnyitott 4 csillagos Crocus hotelben lévő Mandula étterem.
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18339716
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T16:55:11+01:00
2012-11-19T16:55:11+01:00
mojoking77
http://blog.hu/user/24502
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek?fullcommentlist=1#c18339656" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18339656 );">@Étteremkritikus</a>: Hmmmm...Furcsa. reg voltam otthon ezek szerint. 2010 juliusaban voltunk Akosnal, de nagyon nem emekszem erre, bar delutan szimplan beultunk, igy lehet nem ezt az etlapot kaptuk. Ertem a lenyeget annak amit irsz, de akkor nem ugy kellene kineznie valahogy, hogy ennyi es ennyi a kostolo, illetve az uveg bor ara, es alatta megjegyzesben mondjuk, hogy az elvitelre vasarolt borok araibol 20% kedvezmenyt biztositunk (vagy valami hasonlo).<br />
Gerenevel amugy is volt mar egy ket kissebb nagyobb osszetuzesunk, 2-3 eve nem is nala, hanem hugaeknal, vagy Jozsieknal szallunk meg, de ugy tudom ez a dupla itallap nagyjabol legesz Villanyban kozrohely targya, meg ha az otlet nem is teljesen idiotasag (utolag belegondolva)
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18339656
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T16:46:01+01:00
2012-11-19T16:46:01+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek?fullcommentlist=1#c18339576" class="reply_nick_24502" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18339576 );">@mojoking77</a>: Ákosék borlapjai itt vannak: <a rel="nofollow" href="http://www.andante-borpatika.hu/index.php/hu/borok">www.andante-borpatika.hu/index.php/hu/borok</a><br />
<br />
Én úgy tudom, hogy elvitelre mindegyik étteremnél olcsóbb a bor. Egyes helyeken még a borospincékben olcsóbb a helyben fogyasztás, de mostanában az is egyre ritkábban.
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18339576
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T16:36:24+01:00
2012-11-19T16:36:24+01:00
mojoking77
http://blog.hu/user/24502
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek?fullcommentlist=1#c18339497" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18339497 );">@Étteremkritikus</a>: Ezt ugy kell erteni, hogy bemesz egy etterembe es eled raknak ket borlapot? Akosnal mar jartunk, Villanyban Ede bacsinal is, de hogy egyiknel sem volt ket etlap az is 100%. Bocs, de ebben teljesen biztos vagyok. Meg egyszer, nem az arakkal van a baj, hanem ezzel a gyomorforgato hozzaallassal.
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18339497
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T16:25:48+01:00
2012-11-19T16:25:48+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek?fullcommentlist=1#c18339371" class="reply_nick_24502" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18339371 );">@mojoking77</a>: Nem értelek, miért Gerét szidod. Minden borbolttal kombinált étteremben drágább helyben fogyasztva a bor, mint elvitelre. Például nézd meg Budán az Andantét, Tiffán Zsolt borozóját. Náluk 25%-kal drágább helyben fogyasztva, a honlapjukon is fent vannak az árak.<br />
Valamiből fizetni kell a sommelier-t és az étterem fenntartását is. Jobb helyeken nem a borravalóból él a személyzet, hanem kapnak normális fizetést is.
https://legjobbetterem.blog.hu/2012/08/13/a_legjobb_magyar_szallodai_ettermek/full_commentlist/1#c18339371
Válasz erre: A legjobb magyar szállodai éttermek
2012-11-19T16:06:28+01:00
2012-11-19T16:06:28+01:00
mojoking77
http://blog.hu/user/24502
Szia, bocs az antireklamert, de megfogadtam, hogy minden letezo forumon megosztom a tapasztalatomat.<br />
Villany, Gere Attia. Konkretan ket itallappal dolgoznak, es ugy van bearazva, hogy azok a vendegek, akik leulnek az etteremben es ott fogyasztjak a bort, krulbelul 20%-ka TOBBET fizetnek minden borert, mint azok akik bejonnek megveszik es elviszik magukkal. Ennel gyomorfogatobb marketinggel ritkan lehet talalkozni, meg a magyar vendeglatok koreben is. Felre ne ertsd, a boraik meg ig is nagyon jok, az etelek is finomak, de amikor egy komolyabb, 23000-es Attila Couvet-ert 289900 Forintot kell fizetni, csak mert voltam olyan paraszt, hogy feltartottam oket, egy eletre elveszi az ember kedvet az etterem kornyeketol is. Kar erte amugy, es bocs a spam-ert.