2015. őszi Étterem Hét

2015.09.15. 10:50 Étteremkritikus

A 2015. őszi Országos Étterem Hét október 12-18. között lesz. A kedvezményes háromfogásos menük tartalma éttermenként változó, érdemes foglalás előtt megnézni a honlapon. A szervizdíjat is tartalmazó hagyományos 3300 forintos ár mellett a tavasszal bevezetett 4900 forintos prémium kategória is megmaradt, a 121 étterem negyede erre nevezett be. Örvendetes tény, hogy egyre több a vidéki étterem a résztvevők között.

Néhány budapesti étterem: A38, Almárium, Apacuka, Aragvi, Bagolyvár, Bajai Halászcsárda, Araz, Chagall, FIRE Churrascaria, Food Boutique, Fricska, Fuji, Gundel, Hachapuri, Halászbástya, Hemingway, Itoshii, Kanpai Izakaya, Krizia, La Perle Noire, Locavore, Manna, Mini Bar, Nika, nU bisztró, Paris Budapest, Pesti Disznó, Spoon, St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Sushi Sei, Szép Ilona, Trattoria Mamma, Vakvarjú, Vogue

Néhány vidéki résztvevő: Budai Gesztenyés (Budakeszi), Erhardt (Sopron), Historante (Veszprém), IKON (Debrecen), Jankovich Kúria (Rácalmás), Jókai bisztró (Pécs), Karolina Fűszerkertje (Tihany), Kistücsök étterem (Balatonszemes), Szél fiai (Nyúl), Terazza Bistro (Sümeg), Zsolnay (Pécs)

Asztalt foglalni szeptember 23-tól lehet, a Dining City hírlevél olvasóinak pedig már 2 nappal korábban. Legutóbb 23 ezer vendéget fogadtak az éttermek a rendezvény keretében, ugyanúgy mint tavaly ősszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr167788528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása