Országos Étterem Hét 2015 márciusában

2015.01.29. 09:51 Étteremkritikus

Kihirdették a 2015. tavaszi Országos Étterem Hét időpontját, március 16-22. között tudunk kedvezményesen háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket enni a résztvevő éttermekben. A menük tartalma éttermenként változó, érdemes foglalás előtt megnézni a honlapon. Az eddig megszokott, szervizdíjat is tartalmazó 3300 forintos ár mellett bevezették a 4900 forintos prémium kategóriát is. Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a 3000 és 5000 forintos kategóriával működő Éttermi Napokkal.

Néhány budapesti résztvevő: Almárium, Aranyszarvas, Araz, FIRE Churrascaria, Fricska, Fuji, Hachapuri, Itoshii, Kárpátia, La Perle Noire, Le Bourbon (Meridien), Locavore, Manna, Nika, nU bisztró, Olimpia, Olívia, Peppers, Rickshaw (Corinthia), Spoon, Trattoria Mamma, Vakvarjú, Vár: a Speiz

Néhány vidéki étterem: 67 (Székesfehérvár), Barabás (Debrecen), IKON étterem (Debrecen), Jókai Bisztró (Pécs), Kistücsök étterem (Balatonszemes), Zsolnay (Pécs)

Asztalt foglalni február 25-től lehet, a Dining City hírlevél olvasóinak pedig már 2 nappal korábban. Legutóbb 23 ezer vendéget fogadtak az éttermek a rendezvény keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr57118365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása