Nyereményjáték a blog olvasóinak

2013.04.08. 19:25 Étteremkritikus

Április 10-én indul a nyereményjáték, ahol a Kupon Világ 5000 forintos utalványát sorsolom ki. A nyereményt azért sorsolhatom ki, mert Ezüst Fokozatot értem el a Kupon Világ Prémium Programjában.

Ki vehet részt?

Bárki, aki 2013. április 10. 00:00:00 és 2013. május 9. 23:59:59 között legalább egy kommentet ír a legjobbetterem.blog.hu honlap valamelyik bejegyzéséhez. Fenntartom a jogot, hogy a trágár kifejezéseket tartalmazó kommenteket kizárjam a sorsolásból.

Mi a nyeremény?

Egy 5000 forintos jóváírás (StoreCredit) a nyertes Kupon Világ egyenlegén, a Kupon Világ felajánlásában. Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, az sem akadály, de a nyereményt csak akkor kaphatod meg, ha regisztrálsz az oldalukon. Én csak a nyertes nevezem meg, a nyeremény átadását a Kupon Világ Kft. végzi.

Hogyan történik a sorsolás?

A kommentelők felhasználónevét betűrendbe állítom és a random.org véletlenszám-generátorával kisorsolom a nyertes sorszámát.

UPDATE (2013. 05.14.): A nyertes Fecooka lett. Gratulálok neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr215194034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása